Beste sim only deals

Beste sim only deals

Wij hebben uit alle sim only aanbiedingen de beste deals geselecteerd. Als je kiest voor een van onderstaande deals ben je verzekerd van het beste sim only abonnement voor een goede prijs. Wij speuren dagelijks het internet af waarbij wij zoeken naar nieuwe aanbiedingen. Deze aanbiedingen vergelijken we met bestaande aanbiedingen om te zien wat de beste deals van het moment zijn. Wij staan achter deze deals en adviseren iedereen die een nieuw sim only abonnement zoekt om voor een van deze deals te kiezen. Wanneer bovenstaande deals niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of verbruik kun je zelf je verbruik invullen en sim only aanbiedingen vergelijken. Zo krijg je de aanbiedingen te zien die perfect aansluiten bij jouw verbruik.

Beste sim only deal

Onbeperkt bellen vanaf € 10,-

Simpel heeft al enige tijd de actie "Belrevolutie" waarbij de provider sim only abonnementen aanbiedt met onbeperkt bellen. Deze sim only abonnementen worden aangeboden voor de duur van twee jaar. Door het lage bedrag...

Simpel heeft een aanbieding waarbij je voor 10 euro per maand onbeperkt kunt bellen en SMS’en. Naast de onbeperkte belbundel krijg je ook een databundel van 1 GB. Als je een grotere databundel wilt is dit ook mogelijk, bij een grotere databundel zijn de maandelijkse kosten 15 euro per maand.

Beste deal met 4G internet

Sim only aanbieding Youfone

Nu 4G+ bij sim only aanbiedingen Youfone

Youfone heeft een tijdelijke aanbieding bij een sim only abonnement. Bij deze aanbieding krijg je korting op de maandelijkse kosten en krijg je nu de hoogste 4G snelheid van Nederland. Inhoud sim only aanbieding Youfone geeft...

Youfone biedt momenteel het snelste internet van alle sim only providers aan. Met 256 Mbit/s over het netwerk van KPN weet je zeker dat je bij Youfone super snel kunt internetten. KPN zelf biedt maximaal 225 Mbit/s aan waardoor Youfone zelfs sneller is dan KPN.