Tele2 heeft tot april een actie waarbij je een introductiekorting krijgt op een aantal sim only abonnementen. Afhankelijk van de gekozen bundel krijg je 1, 2 of 3 euro korting per maand, gedurende de hele looptijd van 24 maanden. De korting wordt niet aangeboden bij maandelijks opzegbare sim only abonnementen.

Inhoud sim only aanbieding

In het onderstaande overzicht is te zien hoeveel korting je krijgt en wat de prijs per maand wordt per sim only abonnement. Hoe groter de bundel, hoe meer korting je krijgt. Alle sim only abonnementen van Tele2 zijn standaard inclusief 4G internet. Bij Tele2 krijg je in verhouding een grote databundel voor de laagste prijs. Zo is de grootste databundel van Tele2 slechts 0,50 euro duurder dan de grootste databundel van T-Mobile, terwijl die databundel van Tele2 twee keer zo groot is.

Belbundel Databundel Normaal Aanbieding
100 min/sms 1 GB € 10,- € 9,-
Onbeperkt min/sms 1,5 GB € 16,- € 14,-
Onbeperkt min/sms 4 GB € 21,- € 18,-
Onbeperkt min/sms 8 GB € 25,- € 22,-
Onbeperkt min/sms 24 GB € 35,- € 32,-

Voor- en nadelen

Eén van de voordelen van de sim only abonnementen van Tele2 is dat 4G hier standaard bij is inbegrepen. Voor het gebruik van 4G betaal je dus geen extra kosten. Daarnaast biedt Tele2 op dit moment de grootste databundel aan van alle providers. Met de aanbieding die nu loopt kun je deze databundel van 24 GB bestellen voor 32 euro per maand. Tenslotte is het voordeel van sim only abonnementen van Tele2 dat je voor een relatief laag bedrag onbeperkt kunt bellen en sms’en.

Aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2016.

Sim only provider Tele2

Tele2 is één van de vier providers in Nederland met een eigen netwerk. Tele2 beschikt namelijk over zijn eigen 4G netwerk. Op dit moment maakt de provider gebruik van het 2G en 3G netwerk van T-Mobile. Tele2 biedt sinds kort sim only abonnementen aan met grote databundels. Op dit moment biedt de provider de grootste databundels aan voor de meest concurrerende prijs.

RECENSIEOVERZICHT
Beoordeling sim-only-aanbieding.com
DELEN
Volgende aanbiedingOnbeperkt bellen vanaf € 10,-

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER