Hollandsnieuwe heeft momenteel een aanbieding waarbij je korting krijgt als je gebruik maakt van de bundelverdubbelaar. Bovenop de bundel van 1000 MB/min/sms kun je voor 5 euro meer per maand 1000 extra MB’s, minuten of sms’jes krijgen. De korting geldt zowel voor de éénjarige als voor de tweejarige sim only abonnementen van Hollandsnieuwe.

Inhoud sim only aanbieding

Hieronder is voor de sim only abonnementen van Hollandsnieuwe te zien wat de maandelijkse kosten zijn bij een tweejarig abonnement. De provider biedt ook standaard korting op alle bundels.

Bundel Prijs normaal Aanbieding
300 MB/min/sms € 11,- € 8,-
500 MB/min/sms € 12,50 € 9,-
1000 MB/min/sms € 19,- € 10,-
1500 MB/min/sms € 23,- € 13,-
2000 MB/min/sms € 25,- € 15,-

Daarnaast heeft Hollandsnieuwe nu een speciale sim only aanbieding waarbij je je bundel kunt verdubbelen. Hierdoor is het sim only abonnement met 2000 MB/min/sms extra gunstig geprijsd. Hieronder vind je meer informatie over deze aanbieding.

Bundel Prijs normaal Aanbieding
1000 MB/min/sms € 19,- € 10,-

Voor- en nadelen

Het voordeel van de sim only abonnementen van Hollandsnieuwe is dat je alles uit één bundel gebruikt. Zowel belminuten als sms’jes en MB’s gaan uit dezelfde bundel, waardoor je zelf kunt kiezen hoe je je sim only abonnement gebruikt. Dit is handig voor klanten bij wie het verbruik niet zo constant is. Een ander voordeel is dat Hollandsnieuwe zeer lage buitenbundel kosten heeft, die zelfs lager liggen dan de kosten binnen de bundel. Hierdoor hoef je je bij deze sim only provider nooit druk te maken als je over je bundel heen gaat.

Het nadeel van de sim only abonnementen van Hollandsnieuwe is dat de provider geen 4G internet aanbiedt. Hierdoor ligt de downloadsnelheid lager. De maximale downloadsnelheid van Hollandsnieuwe is 25 Mbps, de praktische downloadsnelheid ligt volgens de provider tussen de 2 en 4 Mbps.

Sim only provider Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een sim only provider die gebruik maakt van het netwerk van Vodafone. De sim only provider is de enige aanbieder van abonnementen waarbij belminuten, sms’jes en MB’s uit één bundel gaan. Hollandsnieuwe biedt op dit moment geen 4G aan maar beschikt wel over een volledig dekkend 3G netwerk.

RECENSIEOVERZICHT
Samenvatting
DELEN
Vorige aanbiedingDubbel zoveel voordeel bij Ben
Volgende aanbieding3 maanden onbeperkt internet bij Vodafone

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER