Sim only aanbieding Youfone

Youfone heeft een tijdelijke aanbieding bij een sim only abonnement. Bij deze aanbieding krijg je korting op de maandelijkse kosten en krijg je nu de hoogste 4G snelheid van Nederland.

Inhoud sim only aanbieding

Youfone geeft een korting op zijn sim only abonnementen. De aanbieding blijft gedurende je hele contact periode geldig. Daarnaast biedt Youfone nu 4G+ aan met de hoogste maximale snelheid van alle providers. Hiermee kun je een maximale downloadsnelheid bereiken van 256 Mbit/s en een uploadsnelheid van 150 Mbit/s. Hieronder zijn de bundels met 4G te zien waarbij je profiteert van de korting.

Belbundel Databundel Oude prijs Nieuwe prijs
Onbeperkt min/sms 1500 MB € 21,- € 16,-
Onbeperkt min/sms 2000 MB € 23,- € 18,-
Onbeperkt min/sms 6000 MB € 30,- € 25,-

Bij de sim only aanbieding van Youfone krijg je 5 euro korting op je maandelijkse kosten als je kiest voor onbeperkt bellen. De bovenstaande prijzen gelden bij een abonnement met een looptijd van twee jaar. In die twee jaar bespaar je met deze aanbieding in totaal 120 euro. Bij een maandelijks opzegbaar abonnement krijg je dezelfde korting, maar is de prijs die je per maand betaalt wel iets hoger.

Voor- en nadelen

Het voordeel van deze sim only aanbieding is dat je kunt profiteren van een mooie korting. Daarnaast kun je bij Youfone gebruikmaken van het snelste 4G internet dat op dit moment beschikbaar is.

Het nadeel van de sim only aanbieding is dat je door de hogere internetsnelheid waarschijnlijk iets meer data zult verbruiken. Het kan dan ook slim zijn om te kiezen voor een iets grotere databundel zodat je niet over je bundel heen gaat.

Sim only provider Youfone

Youfone maakt gebruik van het KPN netwerk, bij Youfone kan je ervoor kiezen om 4G te nemen. Dit kost 5 euro extra per maand maar je krijgt dan wel toegang tot het snelle netwerk van KPN en kunt gebruikmaken van de hoogste 4G snelheid. Bij Youfone kan je een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s bereiken.

RECENSIEOVERZICHT
Beoordeling sim-only-aanbieding.com
DELEN
Vorige aanbiedingNu standaard 4G bij sim only aanbieding Telfort
Volgende aanbiedingTijdelijk 1000 MB extra bij Ben

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER