Nu standaard 4G bij sim only aanbieding Telfort

Nu standaard 4G bij sim only aanbieding Telfort

Sim only aanbieding bij Telfort

Alle sim only aanbiedingen bij Telfort zijn nu standaard inclusief 4G internet. Voorheen betaalde je bij Telfort nog 5 euro extra per maand als je gebruik wilde maken van 4G.

Inhoud sim only aanbieding

Hieronder zijn de bundels te zien waarbij de sim only aanbieding van Telfort geldt. De sim only provider biedt vier bundels aan waarbij je internet krijgt. Alle sim only abonnementen hebben een looptijd van twee jaar.

Belbundel Databundel Aanbieding
150 min
onbeperkt sms
500 MB € 12,50
300 min
onbeperkt sms
1000 MB € 15,-
300 min
onbeperkt sms
2000 MB € 18,-
Onbeperkt min/sms 3000 MB € 27,50

Doordat 4G nu standaard bij alle sim only abonnementen is inbegrepen, kun je met de sim only aanbiedingen van Telfort nu altijd gebruikmaken van snel mobiel internet. De maximale downloadsnelheid die Telfort aanbiedt is 150 Mbps.

Voor- en nadelen

De sim only abonnementen van Telfort bieden een aantal voordelen. Zo kun je bij Telfort altijd onbeperkt sms’en. Een ander voordeel is dat de minuten en MB’s altijd 2 maanden geldig zijn. Verder biedt Telfort zoals genoemd standaard 4G internet aan, kun je na 10 minuten gratis bellen en maakt Telfort gebruik van het betrouwbare KPN netwerk.

Het enige nadeel van de sim only aanbieding van Telfort is dat de provider niet de goedkoopste sim only abonnementen aanbiedt. Maar voor die iets hogere prijs krijg je wel alle bovenstaande voordelen.

Sim only provider Telfort

Telfort maakt gebruik van het KPN netwerk voor het aanbieden van zijn sim only abonnementen. De provider biedt standaard 4G internet aan met een maximale downloadsnelheid van 150 Mbit/s.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY