Simpel heeft al enige tijd de actie “Belrevolutie” waarbij de provider sim only abonnementen aanbiedt met onbeperkt bellen. Deze sim only abonnementen worden aangeboden voor de duur van twee jaar. Door het lage bedrag per maand heeft Simpel op dit moment de beste aanbieding voor een sim only abonnement met onbeperkt bellen.

Inhoud sim only aanbieding

De Belrevolutie aanbieding van Simpel biedt de keuze uit drie bundels. Deze zijn allemaal inclusief onbeperkt bellen en sms’en, de grootte van de databundel varieert. Voor tien euro per maand krijg je een onbeperkt aantal minuten en sms’jes in combinatie met 1 GB aan data. Wie daar qua data niet genoeg aan heeft kan voor vijf euro per maand extra ook kiezen voor een databundel van 2 GB.

Belbundel Databundel Prijs per maand
Onbeperkt min/sms 1 GB € 10,-
Onbeperkt min/sms 2 GB € 15,-

Voor- en nadelen

Het belangrijkste voordeel van deze aanbieding van Simpel is dat het de goedkoopste aanbieding is voor onbeperkt bellen en sms’en op dit moment. Het nadeel is wel dat je bij Simpel geen grotere databundel kunt bestellen dan de bundel van 3 GB. Verder is een nadeel van sim only abonnementen van Simpel dat je deze alleen voor de duur van twee jaar kunt afsluiten.

Aanbieding is geldig tot en met 31 mei 2016.

Sim only provider Simpel

Met de Belrevolutie aanbieding is Simpel op dit moment de goedkoopste sim only aanbieder. De provider beschikt niet over een eigen netwerk. Simpel biedt zijn diensten aan via het netwerk van T-Mobile. Simpel biedt op dit moment geen 4G internet aan, internetten gaat bij de provider via het 3G netwerk van T-Mobile.

RECENSIEOVERZICHT
Beoordeling sim-only-aanbieding.com
DELEN
Vorige aanbiedingBeste sim only deal bij Tele2
Volgende aanbiedingTot 500MB gratis internet bij Ben

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER