Sim only aanbiedingen bij Ziggo

Sim only aanbiedingen bij Ziggo

Sim only aanbieding Ziggo

Ziggo heeft momenteel sim only aanbiedingen waarbij je vijf euro korting krijgt op alle sim only abonnementen. Naast deze korting profiteer je ook van 50% meer data bij je sim only abonnement en de aansluitkosten zijn tijdelijk gratis.

Inhoud sim only aanbieding

Hieronder zijn de bel- en databundels van Ziggo te zien plus de maandelijkse kosten van de sim only abonnementen. Bij alle abonnementen krijg je onbeperkt sms’en. Wanneer je kiest voor een grote databundel kun je bovendien gebruikmaken van onbeperkt bellen.

BelbundelDatabundelNormaalAanbieding

75 minonbeperkt sms 300 MB € 14,- € 9,-
500 minonbeperkt sms 1500 MB € 20,- € 15,-
Onbeperktmin/sms 4500 MB € 30,- € 25,-
Onbeperktmin/sms 9000 MB € 50,- € 45,-

Bij de sim only abonnementen van Ziggo krijg je gratis nummerbehoud als je gebruikmaakt van één van de bovenstaande sim only aanbiedingen. Bovendien biedt Ziggo bij alle sim only abonnementen standaard 4G aan.

Voor- en nadelen

Het belangrijkste voordeel van de sim only aanbieding van Ziggo is dat je een korting krijgt ter waarde van 5 euro per maand. Daarnaast krijg je 50% extra data. Verder is een voordeel van de sim only abonnementen van Ziggo dat ze maandelijks opzegbaar en aanpasbaar zijn, dat geeft je veel flexibiliteit. Tenslotte gaat bellen naar Nederlandse nummers binnen de EU bij Ziggo uit je belbundel, waardoor je op vakantie kosten bespaart.

Het nadeel van de sim only aanbieding die bij de abonnementen van Ziggo geldt, is dat je een beperkte keuze hebt wat het aantal bundels betreft. Je kunt slechts uit vier bundels kiezen. Verder is de maximale databundel van 8000 MB die Ziggo aanbiedt een stuk kleiner dan de grootste databundel van de meeste andere providers.

Sim only provider Ziggo

Ziggo biedt zijn diensten aan op het netwerk van Vodafone. Ziggo is één van de sim only providers die standaard 4G aanbiedt bij alle bundels. Daardoor kun je altijd gebruikmaken van snel internet met de maximale snelheid van 225 Mbps. Doordat alle abonnementen maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn biedt Ziggo veel flexibiliteit.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY